top of page
Informasjon i forhold til digitale bilder/filer

 

 

 

Jeg tilbyr ikke digitale høyoppløselige filer til privatkunder, da jeg ønsker at mine bilder blir printet på den måten jeg ønsker at bildene skal være.

Jeg tilbyr derimot web-filer i lav oppløsning til bruk på nett/SoMe. Disse filene er inkludert i prisen og  skal ikke under noen omstendigheter endres på, skrives ut eller fjerne logoen. Oppdager jeg det, så kommer jeg til å fakturere for feil bruk av mine produkter i henhold til frilanssatsene.

Jeg printer mye av produktene mine selv i min egen fotolab. Andre produkter som jeg ikke printer selv, har jeg en profesjonell leverandør til å levere.

Når du deler bilder på SoMe, som jeg har fotografert, skal fotografen tagges i innlegget i form av tekst: for eksempel «Foto av @fotograflinebjerkengen». Dette vil generere flere visninger for både deg og meg.

 

Bildene skal ikke under noen omstendigheter endres på eller beskjæres av andre enn fotografen. Ønsker dere et annet utsnitt, må dere ta kontakt med meg for å få dette gjort.

 

Jeg vil også anbefale dere å ta en kikk på mitt galleri på nettsiden min og på instagram, for å se om det er min stil dere ønsker på deres bilder, før dere bestemmer dere for å bruke meg som fotograf. Alle fotografer har sin egen stil og eget uttrykk og vi kopierer eller etterligner ikke andre fotografer. Da vil ikke resultatet bli bra.

 

Line.

bottom of page