top of page
FotografLineBjerkengen-71.jpg

Helt ny 

DSC_2919_SH.jpg

NYFØDTFOTOGRAFERING
informasjon

1. Ta kontakt i god tid før fødsel, slik at jeg kan sette av tid til dere rundt termindato.

2. Når barnet/barna har kommet til verden, gi meg beskjed, så finner vi en dag innen de første 14 dagene.  Så blir vi enige om vi tar det i studio eller hjemme hos dere.

3. På fotodagen, prøv å unngå å bruke stramme sokker og klær som ligger tett inntil kroppen på baby- dette for å unngå striper i huden.

4. Jeg ønsker også at dere foreldre er med på noen bilder-selv om dere kanskje ikke føler dere helt freshe i denne tiden, så er dette et minne dere kommer til å sette stor pris på i fremtiden.
Er det søsken, så ønsker jeg også at de blir med på noen bilder. Da tar vi alle bildene av dere sammen med babyen først, så kan far eller mor ta med søsken ut på noe annet i mens baby blir fotografert ferdig alene.

5. En nyfødtfotografering kan ta kort tid, eller det kan ta noen timer. Det kommer an på babyen om den er rolig og "samarbeidsvillig". Så beregn noen timer til dette.

6. Etter fotograferingen går det ca 2-3 uker til dere får tilgang på et galleri med bildene jeg har valgt ut.  I dette galleriet kan dere laste ned web-bildene uten vannmerke gratis. Disse bildene kan ikke printes, kun ment til å brukes på evnt sosiale medier og deles med familie og venner.

7. Bestilling av bildeprodukter gjør dere gjennom meg- og jeg hjelper dere gjerne på veien for å komme frem til rett produkt til dere. 

DSC_0361.jpg
DSC_7078.jpg

FOTOGRAFERINGEN KOSTER

Alternativ 1:  Kr. 2100,-  Fotograferingen foregår i studioet hos meg på Raufoss.

Alternativ 2: Kr. 3000,-
Fotograferingen foregår hjemme hos dere.

Alternativ 3: Kr. 3400,-
Fotografering i studio nyfødt- og fotografering i studio rundt 6 mnds alder.

bottom of page